گروه تحقیقاتی جبارزاده

راز موفقیت و تقویت حافظه

گروه تحقیقاتی جبارزاده

راز موفقیت و تقویت حافظه

گروه تحقیقاتی جبارزاده اماده ارایه بهترین راهنمایی و مشاوره به تمام این افراد در موسسات و سازمانها و اداره ها و... میباشد.من محمود جبارزاده برای رسیدن به اهداف شخصیم با وجود همه پستی و بلندی ها که در زندگی داشتم تصمیم به یافتن راهکار هایی گرفتم که هر چه سریعتر و بهتر به تحولاتی عظیم دست یابم.برای رسیدن به این تحولات لازم بود روش های زیادی را امتحان کنم که طبیعتا با توجه به باورهای مخربی که درباره موفقیت داشتم با شکست های زیادی مواجه شدم ولی هیچگاه دست از تلاش برنداشتم و لحظه ای از هدفم غافل نگشتم . همیشه هدف اصلیم که دستیابی به قانون جذب در حد ایده ال بود را در بالای کوهی تصور میکردم و همیشه به خودم یادآور میشدم که ممکن است در مسیر این هدف شکست های زیاد بخورم و یا راه را اشتباه بروم ولی چون اهدافم را ازدور جلوی چشمم می دیدم تحت هرشرایطی خودم را ملزم به رسیدن اهدافم میکردم که برای مثال در این مسیر چندین با کل داراییم را از دست دادم.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مهارت برقرای ارتباط سالم با دیگران یکی از واجبات رفتار اجتماعی در جامعه و محیط کار و.. است. دراین مقاله راهکارهایی برای برقراری یک  ارتباط موفق شخصی و راهکارهایی نیز برای برقراری ارتباط در محیط کاری و مدیریت صحیح ارائه میدهیم. با شناخت مهارت های برقراری ارتباط و تمرین آن ها میتوانید ارتباطی موثر و سازنده با افراد داشته باشید.

راهکار های موثر برقراری ارتباط موفق با افراد

  • نکته اول : گوش دادن

گوش دادن صرفا شنیدن حرفای گوینده نیست. بلکه باید به نکاتی درباره گوش دادن توجه کنید ازجمله :اینکه گوینده چه کسی است ؟ دیدگاه او نسبت به مساله مطرح شده چیست؟

یک شنونده خوب علاوه بر دقت در حرف های طرف مقابل ، حرکات و حالات بدن و صورت وی را نیز در نظر میگیرد و گاهی برای تایید و نشان دادن اینکه مطلب او را درک کرده است، خود نیز حالات بدنی مناسبی را  انتخاب می کند.

تماس چشمی را با گوینده نباید قطع کرد و به اطراف و حاشیه نگاه کردن باعث میشود گوینده فکر کند شما تمایلی به شنیدن حرفایش ندارید.

  • نکته دوم: داشتن صراحت و صداقت

این خصوصیت نقش محسوسی در روابط اجتماعی افراد دارد و ویژگی هست که قابل دیدن و شنیدن نیست بلکه افراد آن را حس میکنند و باعث میشود در ذهن خود تصویری از فرد مقابل داشته باشند که قطعا این ذهنیت روی حرفایی که قرار است مطرح شود تاثیر خواهد داشت.

ارتباطی که فاقد صراحت و صداقت باشد،قطعا قطع خواهد شد و یا به شکل مبهمی ادامه خواهدداشت .

  • نکته سوم: هم حسی و همدلی و همدرد بودن

 اکثر ما وقتی با کسی صحبت میکینم، احساس شخصی ،ترس ،خوشحالی و یا نگرانی خود را بابت مساله ای بیان می کینم و انتظار داریم طرف مقابل ما را درک کند و د رزمینه نگران و.. ما را همیاری و همدلی کند.

برای اینکه کسی را درک کنیم ویا حداقل درک نسبتا درستی از حرفایش داشته باشیم، باید از زاویه دید او به جریان نگاه کنیم تا بتوانیم حس او را درک کرده و همدرد خوبی برایش باشیم.

  • نکته چهارم : احترام به طرف مقابل همراه با حفظ آرامش

در اغلب گفت وگوهایمان یا سعی داریم نظرات طرف مقابل را رد کنیم و یا به شکلی نظر خود را بیان کنیم. چنین ارتباطی تداومی ندارد چرا که به بحث کشیده شده و موضوع اصلی مبهم میماند. در حالیکه هدف از ارتباط ، حل مشکلات است. به یاد داشته باشید که هرکسی انتظار دارد به عقاید وی احترام گذاشته شود و مورد قبول باشد . پس در یک گف و گوی مناسب و متداوم باید به این نکته توجه کرد که همه افراد همانند ما فکر نمی کنند و ما باید به حرف های طرف مقابل احترام گذاشته و اجازه دهیم نظراتش را بیان کند. سعی بر تحمیل نظر خود و رتبه بندی نظرات شخصی  نداشته باشیم.

  • نکته پنجم: مخالفت نمودن به روش صحیح

بدون بحث وجدل مخالفت کنیم. بلند کردن صدا و خشم و ژست مخالفت گرفتن باعث میشود که ارتباط  به بحث و جدل تبدیل شده و از مقصد نهایی فاصله گرفته شود. یکی از روش های نشان دادن مخالفت ، روش خلع صلاح است در این روش فرد حقیقتی را در بین سخنان گوینده پیدا میکند وسپس حرف هایی درخصوص تایید این بخش از  سخنان وی میکند و سپس نظر شخصی خود در خصوص رد بخشی از سخنان دیگر وی را مطرح میکند. گرچه ممکن است گاهی این روش هم پاسخگو نباشد ولی بحث و جدل کردن صد در صد بی فایده و بی نتیجه است.

  • نکته ششم:افکار تحریف شده را بشناسیم

اکثر ما در ارتباط با دیگران در چارچوب افکار خود و احساسات ازپیش تعیین شده خود رفتار میکنیم. درحالیکه شاید بسیاری از این افکار تصویر درستی از مسایل نداشته باشند.

حتما برایتان پیش آمده است که در تاریکی صداهای مختلفی بشنوید و به چیز های متفاوتی ربط بدهید. درحالیکه شاید چیزی که شما تصور کردید با واقعیت همخوانی نداشته باشد. روان شناسان به این واکنش خطای حسی می گویند. در ارتباطات اجمتماعی نیز ممکن است در شناخت افراد نیز دچار خطا بشویم . تحریف های شناختی امکان دارد به روش هایی مانند مثال زیر، شخصیت طرف مقابل را تعبیر وتفسیر کند:

- حتما من کاری کردم(شخصی سازی)

- او خیلی خودخواه و خوپسند است(پیش داوری)

- همیشه خودش را میبیند و بقیه را نادیده می گیرد(مبالغه آمیز)

- با او قطع رابطه می کنم(تصمیم گیری شتابزده)

هرکدام از حدس هایی که مثال زدم میتواند باعث مخدوش شدن رابطه شود. در حالیکه شاید پردازش اطلاعات ما درباره طرف مقابل درست نبوده است .

راهکار های موثر برقراری ارتباط موفق در محیط کار

شما به عنوان مدیر لازم است که بتوانید یک ارتباط تاثیرگذاری برقرار کنید.چراکه برقراری چنین ارتباطی ،کلید موفقیت شمات در مدیریت است. در کار تیمی ، داشتن ارتباط صحیح حرف اول را میزند و اگر شما به عنوان یک مدیر این ارتباط را برقرار کنید ، خواهید توانست از سوتفاهم ها جلوگیری کرده و کار تیمی موفقی را رقم بزنید.

راه های پیشنهادی برای برقراری رابطه صحیح در محیط کاری :

  1. جلسه های آزاد برگذار کنید
    با تیم خود جلسه هایی تشکیل بدهید و در آن جلسات  احساسات خود را جهت تشویق افراد بیان کنید. یکی از تاثیرگذارترین روش ها، تشویق افراد در کار تیمی است.
  2. صحبت های خصوصی با افراد داشته باشیدمتخصصان بر این باورند که اکثر افراد وقتی با آن ها  به تنهایی حرف میزنید، بهتر متوجه عمق حرفتان می شوند. دقت کنید ارتباط چشمی را در حین صحبت قطع نکنید.
  3. استفاده از تصاویر و صدا و پاورپونت
    برخی افراد از طریق دیدن تصاویر و شنیدن صدا عمق مطلب را درک می کنند. پس با تهیه پاورپونت برای گروه خود، این امکان را به افرادتان بدهید که هم درک بهتری داشته باشند وهم در زمان نیاز به پاورپونت مراجعه کرده و اشکال خود را رفع کنند.
  4. جدیت و اعتماد به نفس داشته باشید
    نداشتن جدیت و اعتماد به نفس در هنگام صحبت با افراد تیمتان، نتیجه مطلوبی نخواهد داشت و باعث می شود که آنها نسبت به حرف ها و گفته های شما رفتاری سرد داشته باشند و جدی نگیرند.
  5. ساده و رسا صحبت کنید.
    همه افراد دایره لغات هم سطحی ندارند. پس بهتر است از کلمات ساده در صحبت هایتان استفاده کنید که فهمشان برای  همه مقدور و ساده باشد.
  6. نظرات و انتقادات افراد تیم را بشنوید
    یک ارتباط  موفق مانند یک جاده دو طرفه است.جوی راحت برای افرادتان فراهم کنید و آن ها را به برقراری ارتباطی راحت با خودتان تشویق کنید.شما دوگوش ویک دهان دارید پس بدیهی است که بجای بیشتر حرف زدن باید بیشتر گوش دهید.
  7. از زبان بدن استفاده کنید
    ایستادن، نشستن صاف و مقتدرانه ،لبخند زدن و دست دادن و.. همه این ویژگی ها راهی برای برقراری ارتباط زبان بدنی با شنونده ها هستند.شما با تسلط بر زبان بدنتان می توانید تاثیرگذاری خود را افزایش دهید.
  8. شوخ طبع باشید
    هنگام  برقراری ارتباط با اعضای تیمتان شوخی های دوستانه داشته باشید.محیط آرامی را با این رابطه دوستانه رقم خواهید زد. این روش تنش ها را از بین میبرد و راهکار خوبی برای برقراری بهترین ارتباط در کار گروهی است.
  9. قدردان باشید
    پس از اتمام هر جلسه کاری یادتان نرود که از شنوندگان خود بابت وقت و حوصله ای  که گذاشتن تشکر کنید. اینکار برای شما هزینه ای ندارد و نشان دهنده ادبتان است.

امیدواریم که از خواندن این مقاله استفاده کافی داشته باشید و به یاد داشته باشید که معنی کار تیمی ، به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات است و اگر مانعی در برقراری ارتباط پیش بیاید همه تلاش گروه بی نتیجه خواهد ماند.

 

 

منبع:https://jabarzadeh.com/articles/14-become-rich/46-effective-communication-at-work

 

www.jabarzadeh.com

  • ۹۷/۰۵/۰۱
  • محمود جبارزاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی